Risskov Efterskole starter ny unik fodboldlinje

0
2244

Til sommer blæser der nye vinde indover Risskov Efterskole.

Vi starter ny seriøs fodboldlinje for piger i samarbejde med Skovbakken Kvindefodbold og Elitesport Aarhus (ESAA). På fodboldlinjen bliver der en unik mulighed for at få et individuelt målrettet fodboldtilbud kombineret med et efterskoleophold i et urbant bymiljø.

På Risskov Efterskoles fodboldlinje får du som elev mulighed for at udvikle dit fodboldtalent i et seriøst elitemiljø. Udover kompetent træning af dine individuelle tekniske, taktiske, fysiske og mentale færdigheder med afsæt i individuelle udviklingsplaner tilbyder fodboldlinjen på Risskov Efterskole muligheden for at træne i klub – fra U16 Mesterrække til U18 DM-liga. For de mest ambitiøse elever vil der desuden være mulighed for at træne morgentræning med nogle af Aarhus bedste pigespillere i ESAA-regi.

På fodboldlinjen indretter vi en træningshverdag, som er tilpasset den enkelte elevs ønsker, behov og niveau og i perfekt balance. Med 4 træningspas på fodboldlinjen og mulighed for klub- og morgentræning skal fodboldsulten nok blive stillet.

Fodboldlinjen kommer til at emme af fodbold og der vil i løbet af skoleåret være et væld af alternative fodboldoplevelser. Eleverne kommer til at dele store sportsligt oplevelser og her kommer særligt fodboldrejsen til Italien med Martin Jørgensen som tourleder. Her kan der bla. opleves serie A træning, plads på tilskuerpladserne til serie A kamp, et spændende kamp- og træningsprogram og meget mere.

Risskov Efterskole er en mindre efterskole med ca. 150 elever beliggende i det naturskønne Risskov nord for Aarhus. Et ophold på Risskov Efterskole giver derfor mulighed for masser af gode oplevelser med gode kammerater ved havet, i skoven, i byen og på fodboldbanerne.

For nærmere information se vores hjemmeside og facebookside www.risskovefterskole.dk // Risskov Efterskole

eller kontakt:
Søren Holm Nielsen // Soerenholmnielsen@live.dk // 60382349
Fodboldlærer på Risskov Efterskole