Tidl. landsholds- og Brøndbyspiller skifter til Greve Fodbold

0
1764

”En ønskespiller”. Cheftræner Rene Nielsen, Greve Fodbold, har de store ord fremme om sin nyeste spiller i 1. divisionstruppen, den tidligere Brøndby-spiller Chirine Lamti.

Med kampe for både U16, U19 og U23-landsholdet på CV’et og stribevis af 3F-kampe for Brøndby har Chirine Lamti masser af kvalitet med til Greve, og Rene Nielsen kender hende særdeles godt, eftersom han var hendes træner, da hun spillede U18 DM i Brøndby.

Han er derfor ikke i tvivl om, at hun bliver en forstærkning fra dag 1.

”De styrker vi får tilført, med Chirine som spiller, er en teknisk fantastisk dygtig spiller med masser af erfaring. Jeg kender Chirine fra vores fællestid i Brøndby, derfor kender hun også til vores spillestil, og kan gå direkte ind i spillet,” siger Rene Nielsen til klubbens hjemmeside.

”Vi har længe haft et ønske om at tilføje hende til truppen, så da chancen bød sig, var det meget lige til,” fortsætter han.

Chirine: Derfor valgte jeg Greve

Der er flere grunde til, at Chirine har valgt Greve:

”Mit arbejdsskema passer meget bedre til træningstiderne i Greve, René har været min gamle træner på U18 i Brøndby, og jeg kender allerede en del af pigerne i Greve. Så derfor var beslutningen ikke svær,” siger hun.

Chirine har trænet med den sidste måneds tid og spillet tre træningskampe for Greve. Hun er meget positiv:

”Det har været nogle gode kampe og træningspas. Der er selvfølgelig forskel på niveauet og tempoet. Men det er klart, når Brøndby er Danmarks bedste klub, så der skal være forskel,” siger Chirine til klubhjemmesiden.

Hun har en klar ambition for det kommende forår:

”Jeg ser frem til at vinde 1. divisions slutspil med Greve kvinderne. Jeg forventer altså, at vi vinder rækken, og bliver klar til efterårets kampe, så vi kan spille om at komme op i 3F ligaen,” siger hun.