De kom, de så og de sejrede!

0
1054

AF AaB WEB/PRESSEAFDELING, JAN ANDERSEN

KLUBNYT Som opvarmning til den kommende turnering i U14 vest (pulje 891) deltog AaB´s jysk-fynske mestre i en stærkt besat træningsturnering d. 12. og 13. marts 2017. Turneringen blev afholdt på kunstgræsbanerne på Skyum Idrætsefterskole, og de inviterede elitehold var indkvarteret på Koldby Skole et par km derfra.

Det skulle blive spændende at se, hvor det talentfulde AaB hold stod. I vinterpausen havde der været tilgang af et par nye spillere og andre var vendt tilbage efter længere tids skadespauser. Var vinderinstinktet intakt? Var formen tilfredsstillende? Og var trænerduoen “Bjarkam Brothers” aka Jacob og Peters nye fokus på seriøsitet og fokus at spore på banen?

Første kamp var mod KoldingQ lørdag middag. Koldings piger forsvarede sig godt, og der gik det meste af 1. halvleg, inden AaB’s Nicoline Kristensen scorede til 1-0.

Kolding udligner kort efter, men i anden halvleg bringer Marie Petersen AaB foran igen til 2-1 og sejren cementeres af Frida Eskerod til kampens resultat: 3-1.

Efter frokost, eftermiddagslur og en let gang aftensmad skulle næste kamp spilles. Denne gang mod “ama’rkanerne” fra Sundby Boldklub. Det blev med træner Peter Bjarkams ord “en vanvittig intens kamp”. AaB kom foran 3-0 på mål af Camilla Rishøj Carlsen, Marie Petersen og Camilla Hastrup Larsen. Sundbypigerne fik kæmpet sig tilbage i matchen og fik reduceret og også udlignet til 3-3. I kampens næstsidste minut blev AaB’s Marie Lohmann matchvinder med scoringen til 4-3. Begejstringen over sejren var svær at skjule for både spillere og trænere.

Efter en god, velfortjent og tiltrængt nattesøvn var turneringens sidste modstander Varde. I en kamp, hvor ikke alt lykkedes for AaB-spillerne, blev fokus fastholdt, og kampen blev vundet med 2-0 med Maria Rasmussen og Laura Schmidt som målscorer.

Trænerteamet konkluderer, at de weekenden igennem har været imponeret af pigernes seriøsitet og indstilling. ” Dejligt at pigerne virkelig har rykket sig på den front. Rent sportsligt peger pilen op ad, omend vi er overbeviste, om at holdet fortsat ikke har ramt topniveauet. 3 kampe med 3 sejre til følge er under alle omstændigheder stærkt! ”

En interessant detalje er det, at de samlede 9 mål er fordelt på 8 forskellige spillere. Her er der mange, der har krudt i støvlerne!! Så AaB’s U14 piger kan med rette være stolte, og med Julius Cæsars ord konkludere: