3 på stribe for Sundby U16 Øst

0
1004

Sundby’s U16 Øst piger har fået en flyvende start på sæsonen med, 3 sejre i de første 3 kampe. Pigerne er i en fantastisk udvikling og vi gør alt hvad vi kan for at fortsætte den, U18DM licens eller ej.

Af Sundby Boldklub

KLUBNYT

Det er efterhånden ingen hemmelighed at Sundby Boldklub’s årgang 01-02 gennem det seneste år har mistet en række profiler til U18 DM klubberne. Over vinteren røg 2 mere, så det var med stor spænding vi startede forårssæsonen op. Nye spillere er dog heldigvis også kommet til og i den seneste sejr over Brøndby, blev der endda også givet plads i startopstillingen til yngre piger fra det talentfulde U14 hold.

Lørdag hentede pigerne en fortjent 2-1 sejr over Brøndby, hvilket cementerer den fantastiske bredde der er i talentafdelingen. Når spillere går, kan andre træde i karakter og det er præcis hvad der er sket over vinteren for denne trup.

 

Styrkede sammenholdet i påsken
Som så mange andre klubber, valgte vores U16 også at tage udenlands i påsken. Hele truppen på godt 30 piger, fordelt på 2 hold deltog ved et stævne i Prag, hvor 1. holdet hentede en flot 2. plads.

Turen har uden tvivl styrket sammenholdet i hele afdelingen og det er tydeligt at den gode stemning også smitter af i kampene, hvor pigerne har fået en fornyet tro på tilværelsen.

 

Håb for fremtiden
På trods af afgang ser fremtiden stadig rigtig lys ud for Sundby’s talentafdeling og til sommer er får vi for første gang i nyere tid, et U18 hold når de ældste U16 piger rykker op.

Den afviste licensansøgning får os ikke til at stoppe det gode arbejde der er sat i værk. Tværtimod, tænder det en enormt indre ild inde i os, som vil modbevise de kloge og finde nye veje for fortsat at kunne matche vores bedste piger, uanset om holdet spiller U18DM eller ej.

Der er masser af dygtige hold i hele landet, som ikke har fået U18DM adgang og så er der heller ikke særlig langt over Øresund.
Uanset hvad der sker efter sommer, er én ting dog sikkert; det kommende U18 hold vil garanteret fortsat få god modstand fremover.