KoldingQ-træner: Vi skal vinde

0
959
KoldingQ og Skovbakken i en kamp i 3F Ligaen i efteråret. Foto. KoldingQ

KoldingQ skal op mod Skovbakken i en kamp, der kan blive afgørende for, hvem der løber med bronzemedaljerne. Begge hold ligger i øjeblikket med syv point i tabellen.

KoldingQ har hentet et enkelt point i slutspillets første to kampe og endnu ikke scoret, men lørdag skal der andre boller på suppen, når holdet møder Skovbakken. Begge mandskaber kæmper om bronzemedaljerne og ligger i øjeblikket side om side i tabellen. For Kolding-træner Daniel Theemann er der da heller ikke nogen tvivl om kampens vigtighed.

”Det er en kamp, vi skal og vil vinde, hvis vi selv vil afgøre den bronzemedalje. Vi har simpelthen ikke råd til at smide point i den kamp.”

KoldingQ spillede 0-0 mod Vejle i deres første kamp og tabte derefter 0-3 ude mod Fortuna Hjørring. På trods af resultaterne peger Kolding-træneren på spillernes fysik og defensive aktioner som noget, der har været positivt i de forudgående kampe. Imod Skovbakken er der dog stadig nogle konkrete ting, der skal rettes op på, hvis holdet skal have point med hjem.

”Vi skal score på de chancer, vi får. Vi producerer dem fint, men vi skal også udnytte dem. Og så skal vi bringe den attitude frem, som vi havde oppe i Hjørring.”

Da de to hold mødte hinanden sidste år, tog hvert hold en 1-0 sejr. Derfor er der heller ikke nogen tvivl om, at det bliver en tæt kamp. Ser man udelukkende på profiler, har KoldingQ netop fået udtaget fire spillere til A-landsholdssamling, mens Skovbakken har en spiller repræsenteret. Hvem af de to hold, der er bedst, kan Daniel Theemann dog ikke pege på.

”Jeg synes, vi matcher hinanden rigtig godt. Hvem, der er bedst, afhænger af dagen.”

Kampen spilles lørdag den 22. klokken 13.00