B93 U14 vinder Future Cup for 2. år i træk

0
1381

De talentfulde U14-piger fra B93 kan for andet år i træk kalde sig vindere af den store, svenske ungdomsturnering Future Cup, som spilles i Gøteborg i påskedagene.

Future Cup er et vigtigt fokus i udviklingen af holdet, skriver B93 til FODBOLD FOR PIGER, og holdet viste da også fuld fokusering i alle kampe. Det kulminerede i finalen med en 2-0 sejr mod svenske Husie fra Malmø.

Husie havde blandt andet kvalificeret sig til finalen ved at besejre Brøndby i semifinalen. B93s vej til finalen gik via en semifinalesejr på 2-0 over AIK Stockholm.

B93 gjorde sig dermed positiv bemærket og viste at de er klar til næste  måneds store udfordring i Stockholm, hvor stærke hold som Paris St. German, Espanyol, Nordirland og andre europæiske tophold gæster den  svenske hovedstad.