Vejle Boldklub om nederlag: Et misvisende resultat

0
851
Vejle-Brøndby 0-6, 20-08-16

Vejle Boldklub stod over for topholdet Brøndby på hjemmebane i slutspillets anden kamp. Den endte 4-1, men tre af Brøndbys mål faldt i de sidste 20 minutter.

Af Sophie Lysholt

Der ventede Vejle en svær opgave, da de tog imod pokalfinalisterne fra Brøndby i deres anden kamp i slutspillet. I de seneste to kampe fra sidste sæson har Vejle tabt 0-10 til Brøndby, så prognoserne så ikke fremragende ud forud for kampen. Alligevel endte vejlenserne med en godkendt indsats mod storfavoritterne.

”Hvis man ser bort fra resultatet, så spiller vi en rigtig fin kamp. Vi er selvfølgelig ærgerlige over især de sidste to mål, fordi resultatet faktisk bliver misvisende, men ellers leverer vi godt mod et stærkt Brøndby-mandskab,” siger vejles målscorer og tidligere Brøndby-spiller Amalie Thestrup.

Der skulle da også gå 29 minutter, før gæsternes Louise Kristiansen bragte Brøndby foran 1-0. Og efter 56 minutter kom overraskelsen, da netop den tidligere Brøndbyspiller Amalie Thestrup sendte vejlenserne på 1-1.

”Målet til 1-1 er et resultat af, at vi presser dem højt, og ikke bare venter på, at de kommer ned til os. Vi spiller også bolden mere rundt, end vi har gjort i efteråret mod Brøndby,” siger målscoreren.

I et kvarters tid så det godt ud for Vejle, der formåede at holde brøndbyerne fra flere scoringer. Efter 71 minutter var Brøndbys Nicoline Sørensen dog på pletten og sendte bolden ind til 2-1.

Herefter gik luften ud af den rød-hvide ballon, og Brøndby scorede til både 3-1 og 4-1 ved Stine Larsen og Rikke Sevecke.

”Der er ikke nogen tvivl om, at hvis man kigger overordnet på kampen, så er det Brøndby, der har bolden mest. Da vi får udlignet, får vi en tro på tingene, men Brøndby viser rutinen og lukker kampen,” sagde Amalie Thestrup.

I næste uge venter det andet storhold Fortuna Hjørring og her bliver opskriften nogenlunde den samme som mod Brøndby.

”Vi skal turde køre på offensivt og presse dem, så det ikke bare er Fortuna, der dikterer kampen,” forklarer Amalie Thestrup.