Brazil FC vinder første kamp

0
1217

Så er sæsonen endelig i gang for Brazil-pigerne

En kold og blæsende fodboldbane i Silkeborg lagde grundlaget for Brazil-pigernes første kamp og sejr i denne sæson. Op til kampen havde udfordringerne været mange og vi stillede op med et hold, uden de store muligheder for udskiftninger.

Kampen mod Silkeborg FC startede i et roligt tempo, hvor vi lige skulle finde hinanden efter en lang opstart og spillet bølgede frem og tilbage. Camilla Sørensen og Maiken Kjeldsen havde flere gode gennembrud og Camilla Sørensen ramte overliggeren op til flere gange i løbet af kampen.

Midt i første halvleg fik Silkeborg FC en lidt tilfældig chance og viste skarphed og bragte sig foran 1-0. En spand kold vand i hovedet på de ellers stærkt spillende Brazil-piger. Det tog dog ikke mange minutter, at ryste chokket af sig og Camilla Sørensen fik endelig udbytte af sine anstrengelser ved, at lave et flot mål uden chance for målmanden. Det gav selvtillid til hele holdet og kort efter tog Maiken Kjeldsen ansvar på sin højre kant og lagde bolden flot ind til en fri Camilla Sørensen, som sikkert lavede sit andet mål i kampen til stillingen 1-2.

I anden halvleg begynder trætheden, at sætte ind og vi falder lidt længere tilbage på banen og overlader mere af spillet til Silkeborg FC. Midt i anden halvleg får Silkeborgs nummer 10 lidt for meget plads og sparker flot bolden over en chanceløs Thea Maarslet Mikkelsen i målet.

Ved stillingen 2-2 forsøger vi, at få rykket spillet længere frem på banen og efter flere nærgående forsøg får Ayshin Sadeghi, på fornem vis, driblet sig igennem Silkeborg forsvaret og lækkert løfter bolden over målmanden til 2-3.

De sidste 10 min af kampen forsvarer vi os godt som hold og formår, at holde Silkeborg fra de store chancer. Vild jubel bryder ud da dommeren fløjter kampen af og 3 vigtige point er sat ind på kontoen.

God kamp af alle pigerne og flot comeback til vores højreback Emma Vørs, efter en lang skades periode.