AaB overraskede mod Team Viborg

0
1446

Tirsdagens eneste U18DM kamp blev til en overraskende sejr til AaB, der slog U18 ligaens nummer 2, Team Viborg, 4-3 i Aalborg. Kampens resultat sender AaB op på en foreløbig ottende plads i rækken, mens Team Viborgs forspring til Vildbjerg på tredjepladsen er blevet mindre.

Af Andrea Signe Trolle

Efter en kampfri weekend havde U18 pigerne fra AaB og Team Viborg igen snøret støvlerne og var klar til kamp på AaB’s anlæg klokken 18.30 tirsdag aften.

Allerede tidligt i kampen kom AaB foran på et mål af Caroline Klitgaard fra AaB. Team Viborg fik til gengæld vendt stillingen til 1-3 og denne føring fortsatte indil der var kun 10 minutter tilbage af kampen. Det fik AaB til gengæld rettet op på med et mål af Agnete Marcussen og to mål af Stine Naur Hansen, som også blev kåret til kampens spiller og derved sikrede slutresultatet 4-3. En anden af kampens andre profiler var central midtbanespiller Pernille Skrydstrup Pedersen fra AaB, som stod bag to af holdets assister. Hun var også tilfreds med kampens forløb:  

”Vi var klar fra start og fik os en hurtig scoring efter få minutter. Efterfølgende spillede os flere store chancer i første halvleg, som vi skulle have scoret på. Vi kom i stedet bagud 1-3 og det var stillingen indtil der kun var 10 minutter tilbage af kampen. Men vi gav ikke op og kæmpede til det sidste og så lykkedes det os at vinde 4-3. Det fejrede vi selvfølgelig med kampråb, som vi altid gør, men i dag gjorde vi det en ekstra gang”, fortæller Pernille.

Spillerne fra AaB er uden tvivl inde i en god periode, hvor holdet har optjent syv point i de sidste tre kampe, hvor modstanderne har været Team Viborg to gange og KoldingQ, der ligger henholdsvis nummer 2 og 1 i U18DM ligaen. Ifølge Pernille, så giver sejren i dag også AaB-holdet ekstra blod på tanden frem mod de kommende kampe:

”Med en uafgjort mod Kolding for en uges tid siden og sejren over Viborg i dag har vi bevist at vi sagtens kan være med i den her række og ligge bedre placeret end vi gør nu og det er det vi går efter. Vores mål er derfor at udvikle os både enkeltvis og som hold, men så skal vi også placere os så højt som muligt i U18 rækken.”

AaBs næste kamp spilles på lørdag den 22. april, hvor de tager imod fynboerne fra Team Odense Q kl. 15 på AaB’s anlæg.