BSF breddehold til Holland i påsken

0
1379
BSF Banner

Klubnyt | Af web-redaktionen i Ballerup-Skovlunde Fodbold |

Mens BSF’s 3F-Liga trup fredag indleder 3F-Ligaens slutspil mod Fortuna Hjørring i Ballerup Idrætspark og de to BSF hold i landets to øverste pigeungdomsrækker U18 DM Ligaen og U18 Piger Øst netop nu spiller med i international pigeturnering i Dallas, Texas gør flere af BSF’s bredde-pigehold sig klar til en fælles BSF tur til Holland i påsken.

Turens primære formål er selvfølgelig at få spillet en masse fodbold. Men der er også et vigtigt sekundært formål med turen. Når en klub som BSF tager afsted på fælles ture i ind- eller udland styrkes sammenholdet automatisk pigerne imellem på de forskellige årgange og bibringer samtidig pigerne en følelse af, at høre til i et specielt fællesskab. Det er den samme fantastiske følelse mange husker år frem, uanset om man er elite- eller breddespiller.

Der deltager spillere, trænere og ledere fra breddeholdene U11, U13/14 og U16 piger.

Følg pigefodbold i BSF
Følg også pigefodbold i BSF på klubbens hjemmeside, Facebook, Instagram eller Twitter