BSF´s Naja Bahrenscheer: Vi tabte til et bedre hold

0
1111
Naja Bahrenscheer, BSF-Fortuna, foto: Frank Nielsen

BSF tabte 0-3 til Fortuna Hjørring i slutspillets første runde. Selvom BSF tabte til et bedre hold, var der mange gode takter.

Af Sophie Lysholt

BSF var fredag på en svær opgave, da de hjemme tog imod de danske mestre fra Fortuna Hjørring. Det blev da også til et 0-3 nederlag, men de rødblusede fra Ballerup leverede nogle flotte aktioner undervejs. Især Tanya Arngrimsen havde flere store chancer, og med lidt held og vind i ryggen kunne BSF have været foran ved pausen. I den anden ende formåede hjemmeholdet også at holde Fortunas frontløbere fra de store chancer. Begge dele til stor tilfredshed for BSF-anfører og målmand Naja Bahrenscheer.

”Vi vidste godt fra starten, at Fortuna ville være spilstyrende, men at vi får skabt et par store chancer og holder dem fra vores mål i lang tid, det er helt klart positivt.”

Tanya Arngrimsen havde flere store chancer, foto: Frank Nielsen

Efter 52 minutter gik den dog ikke længere, og Fortunas serbiske landsholdsspiller Nevena Damjanovic headede nordjyderne i front. 12 minutter senere var selvsamme Damjanovic igen klar med hovedet og bragte Fortuna på sejrskurs. På udeholdets Facebookside skrev de:

”Nu havde BSF ikke mere at byde på, og Fortuna trillede bold resten af halvlegen.”

Ifølge BSF´anføreren var der dog perioder, hvor hjemmeholdet leverede god fodbold, selvom banen var svær.

Efter 73 minutter satte Florentina Olar dog lås på sejren med sin scoring til 3-0. Et resultat, der var godkendt i BSF-lejren.

”Fortuna er et bedre hold, og hvis vi skal have noget med fra sådan en kamp her, så skal der både held og dygtighed til. Vi havde ikke begge dele i den her kamp.”

På mandag venter Skovbakken, der ikke har været i kamp i denne weekend. Ifølge Naja Bahrenscheer er der nogle konkrete ting, der skal lykkes for at få point med derfra.

”Skovbakken er på papiret en kamp, hvor vi har større chance, men det kræver at vi spiller med fart, og at vi er super kyniske i begge felter.”

I den anden slutspilskamp mødtes Vejle og KoldingQ. Det blev en målløs pointdeler mellem de to lokalrivaler.