B.93 mødte europæiske tophold i Madrid

0
1115

B.93 blev nummer 7 i international eliteturnering i Madrid i påsken

KLUBNYT Af B.93´s webredaktion

B.93´s U16 piger blev nummer syv i den internationale eliteturnering Madrid Football Cup 2017 her i påsken. Holdet vandt søndag sin placeringskamp mod det spanske hold Villareal med 2-1. Holdet var tæt på at komme til at spille med om femtepladsen, da holdet i sin andensidste kamp spillede uafgjort mod Rayo Vallecano, men tabte efter straffesparkskonkurrence.

Holdet fik en stor oplevelse ud af turneringen, hvor de i den indledende runde mødte så stærke hold som Olympique Lyon, der regnes som et af Europas bedste pigehold, og så de senere vindere af turneringen, CFF Madrid.  I opgøret mod sidstnævnte hold gjorde B.93 en meget flot indsats og tabte blot 1-0 i et tæt opgør til de dygtige madrilenere.

De hvidklædte CFF Madrid, der kaldes kvindernes svar på Real Madrid, gik ubesejret igennem turneringen og i finalen slog de ærkerivalerne fra Atletico Madrid med 3-0. Det finske hold FC Honka Espoo blev nummer tre efter en sejr i broncekampen mod Olympique Lyon.

Det var ikke overraskende, at de spanske hold endte med at dominere i turneringen, da spansk pigefodbold er inde i en rivende udvikling. Det spanske U17 pigelandshold har således vundet tre af de sidste syv Europamesterskaber og hentet sølv to gange.

B.93´s U18 DMpiger var også i Madrid i påsken for at få pudset formen af mod spanske elitepigehold. Og det solskinsrige forårsvejr har smittet positivt af på pigerne, der har vundet deres to første af i alt tre opgør. Holdet har blandt andet imponeret med at vinde 3-1 over Rayo Vallecano, der ligger i den bedre ende af elitedivisionen for U18 piger.