Kolding i front i U18DM efter sejr

0
1080

KoldingQ sikrede sig en sejr på 0-2 over Fortuna Hjørring i én af dagens U18DM kampe. Sejren betyder, at KoldingQ kravler op på første pladsen i rækken – dog kun med et points forskel ned til Team Viborg, der har spillet en kamp mindre.    

Af Andrea Signe Trolle

Lørdag klokken 13.30 lød startfløjtet i Hjørring, hvor Fortuna Hjørring havde taget imod midtjyderne fra KoldingQ. Det blev til en 0-2 til Kolding, som nu ligger nummer et i U18DM rækken. Kampens første mål blev sat ind efter 33 minutters spil af Koldings Sofie Hornemann. Efter pausen var det igen Kolding der trak det længste strå, hvor kampens andet og sidste mål blev sat ind i det 55’ minut af angriber Mathilde Sterndorff, der fortæller følgende:

” Det var en super fed følelse, da jeg scorede til 0-2. 0-1 var ikke en så sikker føring, så det blev det, da jeg fik sendt bolden i målet. Vi havde et flot opspil til begge mål, hvor det endte med at begge bolde nærmest bare skulle trilles i målet med en inderside, fordi assisten blev spillet forbi målmanden. Generelt var der meget der lykkedes for os, men årsagen til vi vandt var, at vi kæmpede og gav den alt hvad vi kunne.”

Dagens sejr sender KoldingQ endnu tættere på vinderkurs i U18DM. Og det er også ifølge Mathilde, det primære mål for holdet:

” Vores største mål er selvfølgelig helt klart, at skal vinde rækken. Men samtidig, så er det også mega vigtigt for os, at vi har det rigtig fedt imens og at vi udvikler os sammen som hold.”

Med sejren i dag ligger holdet et point foran Team Viborg på andenpladsen, der til gengæld har spillet en kamp mindre end Kolding. I dagens to andre U18DM kampe blev det til en 3-2 sejr til Skovbakken over Hillerød og en 1-4 sejr til Team Viborg, der var en tur til Sjælland og spille mod BSF.