U18 DM: Lyseng overraskede mod Brøndby

0
1100

Søndag eftermiddag tog Lyseng imod sjællænderne fra Brøndby i en U18DM kamp. Det blev til en overraskende 4-2 sejr til hjemmeholdet, der efter sejren kravler op på en sjetteplads i rækken.

Af Andrea Signe Trolle

Det blev til en af de længere køreture hjem for Brøndbys U18 DM-piger, da de søndag satte kursen mod Sjælland igen efter en kamp mod Lyseng i Aarhus. Allerede efter 18 minutter spil bragte Lyseng sig foran, og i det 31. minut gjorde Lysengs Lena Benfeldt det til 2-0. Da slutfløjtet lød, havde Lyseng vundet 4-2.

Om scoringen til 2-0 siger Lena Benfeldt fra Lyseng:

”Maria fra mit hold blev sendt i dybden og lavede et indlæg ind til mig. Da jeg så afslutter rammer bolden foden på en Brøndbyspiller og så målmanden i hovedet – derefter rammer den mig i brystet og så går den i mål. Det var et lidt mærkeligt mål, men et mål er et mål. Det var selvfølgelig fedt at score, men også ærgerligt, fordi det resulterede i, at målmanden for Brøndby måtte gå ud. Men det er hvad der kan ske i fodbold,” fortæller Lena.

Brøndbys Mie Jung Carstensen fik reduceret føringen til 2-1, men så fandt Emilie Rhode fra Lyseng målnæsen frem. Hun scorede til 3-1 i det 58’ minut og yderligere 4-1 i det 76’ minut. Det var igen Mie Jung Carstensen, som fik reduceret til 4-2 for Brøndby, men det var altså ikke nok til at forhindre en Lyseng-sejr:

”Vi holdt gejsten hele kampen igennem og vi var klar fra start – alle fra holdet ville kæmpe for den sejr. Defensivt stod vi også langt stærkere end vi har gjort mod Viborg og Kolding her i forårssæsonen. Det var heller ikke det samme Brøndbyhold vi mødte i går, som det hold vi mødte på udebane og så blev det til en sejr til os,” fortæller Lena.

Med sejren har Lyseng spillet sig op på sjettepladsen med to point op til BSF på femtepladsen, som har spillet en kamp mere. Brøndby ligger fortsat nummer 3 – men de har hele 11 point op til Team Viborg på andenpladsen.