U18 DM: Simone Nørgaards hattrick sikrer Team Viborg sejr

0
1135

Simone Nørgaard var skarp foran mål, da Team Viborg fik en sejr på 1-4 over BSF i U18 DM-ligaen.

Af Solveig Valbjørn

Der skulle kun gå ni minutter før Simone Nørgaard havde bragt Team Viborg foran i lørdagens U18 DM-kamp mod BSF. Selvom BSFs Josefine Hasbo udlignede bare fem minutter efter , kunne Team Viborg gå til pause med en føring:

“Vi kom ikke særligt godt fra start, og BSF var gode inde på midten, så derfor skulle vi først have styr på midten, før vi kunne få vores spil ordenligt igang. Jeg scorer igen til 1-2 kort før pausen, og det var rigtigt vigtigt, i forhold til at kunne gå til pause med en føring. I anden halvleg fik vi mere styr på spillet, og vi havde bolden mere,” fortæller Simone.

Efter pausen øgede Viborg føringen på mål af Jannie Thomsen, og herefter var Simone på pletten igen, da hun fuldendte sit imponerende hattrick til slutresultatet 1-4:

“Det er rigtigt fedt at lave et hattrick, fordi det giver en masse selvtillid og gejst til de næste kampe. Det er altid fedt at score mål, så at score hele tre mål, er jo bare ekstra fedt,” lyder det fra Simone.

Team Viborg indtager andenpladsen i U18 DM-ligaen, med kun ét point op til KoldingQ på førstepladsen, der har spillet en kamp mere end Team Viborg.  

 

Øvrige resultater fra ugens runde i U18 DM-ligaen:

Skovbakken – Hillerød: 3-2

Fortuna Hjørring – KoldingQ: 0-2 (Læs om kampen ved at klikke her)

IF Lyseng – Brøndby: 4-2

Varde – B93: 5-0