Pigefodbolden boomer på Sportsefterskolen Sjælsølund

0
2081

Attraktiv linje

På SES går det hurtigt med pigefodbolden, hvor pladserne til skoleåret 17/18 for længst er fyldt op, og der er nu venteliste til den attraktive linje.

Pigefodbolden bliver prioriteret højt, hvor fokus primært ligger på udvikling af den enkelte spiller. Træningsugen indeholder 4 træningspas, alle sammen på skolens kunstgræsbane og med bold med i stort set alle øvelser, og netop dette har begejstret en af pigerne på linjen:

 Jeg synes træningerne er rigtig gode. Der er stor variation af indhold, og øvelserne er også forskellige. Jeg synes også at det er rigtigt godt, at vi ikke løber så meget uden bold til træningerne. Jeg glæder mig til træningerne hver gang, og gør mit bedste – for hvis jeg ikke føler mig brugt efter en træning, så har den ikke været god.”

Infoaften på S/E/S

Pladserne til skoleåret 18/19 går også stærkt, og netop derfor holder skolen infoaften 27. April kl. 17.00, hvor man kan få en rundvisning, høre mere om skolen og om skolens fodboldlinje.

Læs mere om skolen her: www.sjaelsoelund.dk

 

Her et billede fra pigernes linjetur til bundesligaklubben SGS Essen i Tyskland

Af: Sportsefterskolen Sjælsølund