U11-piger fra to klubber holdt fælles træningslejr

0
1778

U11-pigerne fra Skibet og Haderslev var i weekenden samlet til en fælles træningslejr, hvor ud over en masse fodbold også blev hygget med pizza og X-factor. Skibet har sendt denne beretning fra træningslejren:

U11 pigerne fra Skibet drog fredag ned til Haderslev på årets træningslejr som skulle være en social men også en ryste sammen tur hvor vi skulle lærer Haderslev FK’s U11 piger meget bedre at kende.

Fredagen gik med at vi hilste og lærte Haderslev’s FK U11 piger bedre at kende, hvor der blev hygget med Pizza, sodavand, X-factor og hygge på boldbanerne i det gode vejr! – derefter var pigerne så heldige at få en forrygende rundvisning på Sydbank Park hvor Superligaholdet Sønderjyske har hjemmebane, inden der var helt ro kl.00:47 var der film og aften hygge med spil.

Lørdag morgen ringede vækkeuret allerede kl.7:00 hvor de morgenfriske var med på en lille løbetur rundt i Haderslev inden morgenmad og pakning kl.8.:) Derefter var der omklædning og første træningspas kl.9 imens vores fantastiske Bo og Malene ryddede op i klubhuset. Kl.10:00 var der kampstart mod Haderslevs FK U11 A piger, hvor vi var rigtig gode til at få bolden spillet rundt hvor vi øvede vores første touch på bolden som sad lige skabet og vores skud sad i det ene hjørne efter det andet. Kampen endte meget flot 0-4 til os efter en god kamp men en meget lige kamp hvor HFK pigerne kæmpede flot og også kom til en masse gode chancer. Efter kampen var der bad og omklædning inden frokost med pizza og sandwiches til pigerne. Da klokken slog 12 var det på tide at komme hjem mod Skibet igen.

En fantastisk weekend, hvor der virkelig er kommet et godt venskab mellem to pigeklubber som faktisk kun har mødt hinanden en gang i indendørs før og samtidig en rigtig god opstart til den nye spændende forårssæson som står for døren – og vi er ved at være klar da vi lige skulle omvikle os fra indendørsbold til udendørsbold.