Signe Holt: Vi har meget at være tilfredse med

0
905
spiller.

Skovbakken jagter bronze i årets 3F-liga slutspil, og det kræver point på kontoen. Det fik århusianerne da også i dag, da de slog BSF med 3-0.

Af Sophie Lysholt

Skovbakken stod over for BSF i slutspillets anden kamp, og en sejr var påkrævet, hvis de gulblusede skal holde trit med Kolding i kampen om medaljerne. Det fik de da også, men spillet knirkede lidt i starten, siger Signe Holt Andersen efter kampen.

”Vi er meget tilfredse med at holde nullet og score tre mål, men jeg synes, vi er lidt sløje i første halvleg. Den er meget rodet, og man kan godt mærke, at det er først på sæsonen for begge hold.”

Alligevel formår Signe Holt at bringe hjemmeholdet foran 1-0 få sekunder før pausen, da hun sender et fladt indlæg ind bag BSF´s målmand Naja Bahrenscheer.

”Vi får scoret lige inden pausen, og det giver altså noget ekstra power i anden halvleg, hvor vi dominerer kampen og spiller bedre end dem.”

Det andet mål kom efter en times spil, og opskriften var den samme som ved scoringen til 1-0. På en Skovbakken-omstilling fik Malene Berg Hansen bolden på kanten. Hun sendte den fladt ind i feltet, og igen var Signe Holt på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Blot otte minutter senere fik Signe igen bolden i feltet, men denne gang lagde hun den fladt af til Mille Jefsen, der sikkert sendte bolden i kassen. Målene og assisten var noget, der glædede den unge spiller efter kampen.

”Det er jo mest vigtigt, at vores hold vinder, men jeg er også rigtig glad for at score og ligge op til mål. Det er sådan lidt personlig succes. Og det er da også en af mine målsætninger at blande mig i toppen af topscorerlisten.”