Varde fortsætter sejrsstimen

0
1020
Varde-Team Viborg

 

Mandag tog pokalfinalisterne fra Varde imod VSK Århus i anden runde af kvalifikationsrækken. Det blev til en sikker 3-0 sejr, og unge Solveig Andersen stod for to af målene.

Af Sophie Lysholt

Oven på et stramt efterår hvor Varde kun høstede et enkelt point i 3F-ligaen, er der for alvor kommet vind i sejlene hos vestjyderne igen. Først avancerede holdet til pokalfinalen med en sejr over Sundby, så slog de Sønderjyske 1-0 i kvalrækken, og i dag blev VSK Århus besejret med 3-0 på hjemmebane. Sejrsstimen giver smil på læberne i omklædningsrummet, fortæller kampens dobbelte målscorer Solveig Andersen.

”Stemningen er super god lige nu. Vi har ikke tabt en kamp, og spillestilen er ved at være der, så det er rigtig fedt at komme oven på igen efter det efterår, vi havde.”

Kampen mod Århus forløb også planmæssigt, og Varde var både boldbesiddende i store dele af kampen og kom frem til en del chancer. Det første mål kom efter 25 minutters spil, da Solveig Andersen efter nogle tilfældigheder i modstandernes felt modtog bolden og sendte den over i det lange hjørne. Allerede ti minutter senere var den unge u19-landsholdsspiller igen på pletten. Denne gang modtog hun en aflevering på kanten af offside-linjen, vendte rundt og trillede bolden sikkert ind bag VSK-keeperen.

Og det er langt fra første gang, Solveig Andersen scorer for vestjyderne. Faktisk var det også hende, der brillerede med et hattrick i 5-1 sejren over Sundby i den anden pokalsemifinale. Men hun er præcis så ydmyg, som kun vestjyder kan være det, og om hendes scoringer i dag havde hun heller ikke mange rosende ord.

”Jamen, det var da fedt at score, og det var jo nogle gode bolde af mine holdkammerater.”

Efter en velspillet anden halvleg, hvor vardensernes spil gled fint, til tider en smule langsomt, kom Emma Dyrvig efter 86 minutters spil fri foran mål og lukkede kampen til 3-0.

I næste weekend venter Sundby, der i denne runde af kvalrækken tabte 0-2 til Odense Q.