BSF U11, U14 og U16 på påsketur til Holland

0
1256

Klubnyt | Af web-redaktionen i Ballerup-Skovlunde Fodbold

Mens BSF 3F-Liga holdet er startet på slutspillet i 3F-Ligaen og de to højestrangerende BSF pigeungdomshold i henholdsvis i U18DM-Ligaen og U18 Øst rækken viste dansk kvindebold frem i Dallas, Texas var der også rejseaktivitet med masser af international fodbold og fællesskab på programmet, da BSF U11, U14 og U16 pigerne sammen var på tur til Holland i påsken.

Cheftræner BSF U11 Bo Hillmann:
“Udover succes for alle BSF hold på det sportslige plan er jeg super glad for de relationer der skabes på kryds og tværs af årgangene i BSF med en sådan tur.  Rart at opleve vores U14- og U16 spillere være gode forbilleder for mine U11 piger.”

På turen blev der også knyttet nye kontakter til nogle af de udenlandske hold der også deltog i turneringen bl. a. en engelsk klub.

BSF pigerne fra U11 sammen med pigerne fra engelske Milton Keynes Dons.


Følg BSF på de sociale medier
Følg også pigefodbold i BSF på klubbens hjemmeside, Facebook, Instagram eller Twitter