Vildbjerg-spillere: Det SKAL vi inden en kamp

0
1291

Stram hestehalen, hop på stedet eller kys lykkestøvlen.. Ritualer før fodboldkampe findes i alle afskygninger. Har du også et spøjst ritual, som du simpelthen SKAL nå før en kamp for at spille godt? Det har flere af pigerne fra Vildbjergs U18DM-hold og de har delt deres sjove ritualer med FODBOLD FOR PIGER. Læs med her:

Af Andrea Signe Trolle

Olivia Møller Holdt, 15 år og offensiv midtbane:

”Jeg skal være en af de bagerste i køen, når vi skal give hånd og sige god kamp – medmindre jeg er kaptajn selvfølgelig. Jeg skal altid røre højre støvle i omklædningsrummet inden kamp, fordi det giver mig held oppe fra og det giver større chancer for at jeg scorer.”

Mia Rødvig Olesen, 17 år og central midtbane:

”Vi møder altid fem kvarter før kampstart, klæder om sammen og så holder trænerne kampoplæg. Derefter holder vi ’1 minuts stilhed’, hvor vi hver især fordyber os i vores egne gøremål. Det har hjulpet mig rigtig meget til at få tankerne og roen på plads inden kampstart. Efter opvarmningen med holdet, har vi som regel 6-7 minutter inden kampstart til at gøre, hvad vi har brug for. Her bruger jeg altid tiden på dribleture med finter og vendinger, så teknikken også kommer lidt i gang. Lige inden kampstart hopper jeg altid lige 3 gange – og så føler jeg mig helt klar.

Laura Holt Kjærgaard, 14 år og back:

”Inden en kamp, så skal jeg altid tage højre benskinne på før venstre. Jeg skal derefter også tage højre strømpe på først. Mine strømper trækker jeg derefter over knæene, hvor de skal være til at starte med. Lige inden kampstart skal jeg have en sprint og så er jeg klar.”

Rikke Søndergaard, 16 år og angriber:

”Inden kamp skal jeg for det første altid på toilet, haha. Men derudover har jeg det med at knække min fingre imens jeg står i rækken for at sige god kamp og så lige inden fløjt strammer jeg hestehalen. Så for at blive helt klar, så skal min gode veninde og holdkammerat, Laura, lige røre min støvle”

Emma Skou Færge, 16 år, midterforsvar:

”Jeg skal altid tage min højre støvle på først. Så har jeg også et håndtegn med en af mine holdkammerater, som vi skal lave inden kampstart.”

Har spillerne fra dit hold også en masse sjove ritualer, som de har lyst til at dele ud af? Så send en mail til andrea.trolle@hotmail.com eller en besked til 50480024.