U18 DM: Vildbjerg storsejrede over B93

0
1378

Det blev til en storsejr til Vildbjerg på hele 1-8 i dagens U18DM kamp mod B93. Kampens topscorer Alberte Skytte stod bag hele fire af kampens mål, som desuden var hendes debutkamp for U18DM holdet

Af Andrea Signe Trolle

Denne uges U18DM program bød kun på tre kampe, som alle blev spillet søndag eftermiddag. Men på trods af de få kampe, så blev det alligevel til hele 16 mål, hvoraf Vildbjerg stod for halvdelen af dem. Vildbjerg var taget en tur til Sjælland for spille mod rækkens nummer 11, B93, og som forventet kunne jyderne tage bussen hjem med en sejr, som blev på hele 1-8.

Allerede efter fem minutter bragte Vildbjerg sig foran på et mål af Alberte Skytte. Derefter gik det stærkt, og ved pausefløjtet var stillingen 0-4. Efter pausen kom B93 bedst fra start, hvor Klaudia Sara Stasisk fik reduceret føringen. Men derefter fortsatte Vildbjergs målfest indtil slutfløjtet, hvor stillingen stod 1-8.

Det var angriber Alberte Skytte der stod bag hele fire af dagens mål. Hun spiller til daglig på U16-holdet i Vildbjerg, men debuterede i kampen for U18DM-holdet, så hun var også godt tilfreds med kampens forløb:

”Vi var 100 procent klar fra start og lagde et højt pres. Vi havde en masse gode løb for hinanden i dybden og derfor kom vi også tidligt foran i kampen. Det giver et sus i maven at sætte fire mål ind og så er jeg selvfølgelig rigtig glad og stolt af mig selv over, at jeg fik en så god debut. Traditionen tro på U18 fik vi is efter sejren og fejrede det med høj musik og højt humør i omklædningsrummet inden vi tog den lange bustur hjem,” siger Alberte.

I rundens to øvrige U18DM-kampe blev det til en 2-1 sejr til Team Odense Q over Hillerød, mens KoldingQ og Aab delte point i en kamp, der endte 2-2.

Dagens resultater betyder, at Vildbjerg kravler op på en 3. plads i rækken med ni point op til Team Viborg på 2. pladsen.