AaB om udtagelsen af 2 spillere til U16 landsholdet

0
1316

KLUBNYT

AaB web/presseafdeling, 11. maj 2017

 

Vi er i AaB enormt stolte over, at 2 af vores mange talentfulde pigespillere er udtaget til U16 landsholdet.

Det er Cornelia Moltke og Julie Madsen.

Cornelia er faktisk kun årgang 2002, som svarer til at være U15 spiller, selvom hun til daglig spiller på AaB’s U16 hold, men landsholdstræneren har rigtig nok set, at Cornelia er en fremragende angriber. For Cornelia er der kun 1 vej frem til målet, og det er direkte og i hurtig fart, og de der kommer i vejen på turen frem mod målet, bliver enten driblet eller løbet over ende.

Julie har alderen, der svarer til at være U16 spiller, men hun spiller til daglig for AaB’s U18 DM hold. Hun har altid været teknisk begavet, og samtidig er hun også enormt hurtig og meget offensiv i sit spil. Hun har helt klart et kæmpe talent, men hun har desværre været skadet i en periode på 7 måneder, hvor hun bla. gik glip af træningen med DBU’s U15 årgang. Men Julie er en fighter. Hun giver aldrig op, og hun styrke- og mentaltræner en del for at holde kroppen og sindet på toppen.

Begge piger blev helt stumme, da de fik den glædelige nyhed om udtagelsen til U16 truppen, der i denne måned drager til Irland. Det er et kæmpe ønske, der er gået i opfyldelse for dem begge, og de håber, at de kan fortsætte deres udvikling og få chancen for at spille på A-Landsholdet, når de bliver ældre.

Desværre skete der det uheldige for Julie, at hun vred om på foden for en uge siden. Hun kommer ikke til at blive klar til turen til Irland. Hun er naturligvis meget ked af det, men hun holder hovedet højt og gør alt, hvad hun kan for at komme i betragtning igen en anden gang hos landstræneren.