Har du lyst til et gratis ophold på ISI idrætshøjskoles Træner Akademi?

0
1217

Så læs mere her.

Af: Ikast KFUM fodbold

Ikast KFUM fodbold tilbyder dette attraktive tilbud, da vi ønsker at investere i unge trænertalenter ved at tilbyde dig et halvt eller helt år på ISI Idrætshøjskoles Træner Akademi. Her vil du få både teoretisk og praktisk undervisning i et af landets stærkeste talentudviklingsmiljøer indenfor fodbold. Samtidig kan du opnå DBU’s B1-træneruddannelse og dermed skabe fundamentet for din videre uddannelse som fodboldtræner.

Ikast KFUM fodbold betaler for dit ophold på ISI Idrætshøjskole mod, at du bidrager som træner/assistenttræner for et af vores pigehold i klubben – Vi har til den kommende sæson u-14 vest, u-16 mester/vest og u-18 vest. – se mere på facebook eller på hjemmesiden: http://ikast-kfum-fodbold.dk/

 

Udover en fodboldtræneruddannelse bliver du på ISI også del af et inspirerende højskolemiljø med unge mennesker, der hver især brænder for idræt. Herudover sætter højskolen stort fokus på personlig udvikling – og kan dermed være med til at forme og forberede på din videre færd ud i livet.

Du kan læse mere om ISI Idrætshøjskole Træner Akademi her:

http://www.isi.dk/isi-idraetshoejskole/idraetsfag/traener.aspx

 

Så kunne tænke dig at kombinere højskole og fodbold – så giver vi dig et godt og attraktivt tilbud.

Du er meget velkommen til at kontakte ungdomsformand Nikolaj Rytter

(NikolajRytter0@gmail.com / 20463799), hvis du har uddybende spørgsmål eller kunne tænke dig dette attraktive tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hilsner
Ikast KFUM fodbold

NB: Der er opstart i august 2017 eller januar 2018