Emma Snerle efter debut: Det betyder meget

0
4035

Der gik et sus gennem den unge Emma Snerle, da hun lørdag fik sin debut i 3F-ligaen i Fortuna Hjørrings 3-0 sejr mod BSF.

Af Solveig Valbjørn

Emma Snerle, der til dagligt spiller på Fortuna Hjørrings U18 DM-hold, fik lørdag eftermiddag debut for 3F-liga holdet, da hun blev skiftet ind i kampen i det 76’ minut.

Og selvom Emma Snerle allerede træner med 3F-holdet mindst to gange om ugen, så var det alligevel en stor oplevelse for den kun 16-årige midtbanespiller:

“Det var virkelig virkelig fedt og en kæmpe oplevelse at få debut i 3F ligaen. Det er bare noget helt andet end at spille ungdomsfodbold. Tempoet er meget højere og alt går bare stærkere. Debuten betyder en del for mig, for så er jeg på en eller anden måde lidt mere en del af 3F-holdet. Så bliver det også nemmere fremadrettet når jeg skal op og træne og spille fast med dem at jeg har været inde omkring det allerede nu.”

Og det kom da også som lidt af en overraskelse for Emma Snerle at hun skulle skiftes ind og have sin debut:

“Jeg havde ikke regnet med at få spilletid, men Brian (red. cheftræner) havde sagt at der var stor chance for at jeg ville blive skiftet ind, men at det ikke var sikkert. Men da han så kaldte mig hen og sagde jeg skulle ind på banen blev jeg rigtig glad,” fortæller Emma Snerle.

Emma Snerle spiller til dagligt offensiv midtbane, men hun blev skiftet ind som kantspiller, hvilket er en uvant position for Emma. Dette gjorde dog ikke noget,  for lt i alt er hun tilfreds med sin egen præstation:

“Jeg synes at min egen præstation var okay. Det er altid svært at blive skiftet ind i en kamp, men trods alt synes jeg at det gik fint. Jeg synes bare det var fedt jeg kunne få mulighed for at se og mærke hvad der skal til hvis man vil nå helt til tops.”