Skovbakken på hårdt arbejde

0
838
Skovbakken-Fortuna

Skovbakken bliver presset til det yderste i disse dage. I søndags krydsede de klinger med topholdet Brøndby, og i aften gælder det de andre guldkandidater fra Fortuna Hjørring. Det skræmmer dog ikke Skovbakkens anfører.

Af Sophie Lysholt

I søndags tog Skovbakken imod Brøndby på hjemmebane i Århus, og i dag gælder det Fortuna Hjørring ude. Så bliver kampprogrammet næppe sværere, men det århusianske mandskab sprudler alligevel af selvtillid.

”Vi spillede en rigtig god kamp mod Brøndby i weekenden, og vi spillede rigtig godt mod Fortuna sidst, så vi tror helt klart på point i aften,” siger Skovbakken-anfører Stine Ballisager Pedersen.

Og selvom det blev et 0-1 nederlag i weekenden, viste Skovbakken, hvorfor de kan spille lige op med førerholdene.

”Vi står rigtig godt defensivt i øjeblikket, og så er vi fysisk stærke, så vi vinder mange nærkampe. Når vi har bolden har vi også ro på og tør spille den rundt,” forklarer Stine Ballisager.

Da Fortuna og Skovbakken sidst mødtes blev det til et smalt 1-2 nederlag til de gulblusede, og for at det skal undgås i aften, skal gæsterne være særligt opmærksomme på en ting.

”Fortuna spiller mere direkte end Brøndby, så vi skal især være klar på de lange bolde til angriberne og kanterne.”

Ikke optimalt

Kampen, der spilles i aften, er blevet flyttet af flere omgange, og selvom Fortuna er en svær modstander uanset ugedag, er det ikke optimalt, at den ligger blot to døgn efter sidste kamp.

”Det er ikke optimalt med så hårdt et program. Vi er i god form, så vi skal nok klare det, men vi har for eksempel nogle skadede spillere, der ikke når at blive klar til i aften,” fortæller Ballisager.

Kampen spilles klokken 19.00 på Bredbånd Nord Arena