Flot 2. plads til U14 pigerne fra AaB i stor international turnering.

0
899

KLUBNYT

Af AaBs kvinde-/pigeafdeling, web/presse

 

I Påsken var AaB´s talentfulde U14 piger inviteret til stævne i Stockholm. En tur man havde set frem til længe, da man ville komme til at møde nogle af Sveriges og Finlands bedste pigehold. En bus fyldt med glade spillere og forældre drog mod Stockholm torsdag morgen.

 

De første kampe skulle spilles fredag formiddag. AaB havde trukket 3 Svenske hold i den indledende pulje, nemlig AIK Stockholm , IK Zenith , samt SK iron. Og man må sige, at pigerne viste fra start, hvem de var i stævnet. 25 sekunder gik der inden bolden lå i målet første gang. De 3 puljekampe endte med 2 sejre på 7-0 over AIK Stockholm , og 4-0 over SK Iron , mens kampen mod Zenith endte uafgjort 1-1. Med en førsteplads i puljen skulle AaB op mod de 2 toere i de andre grupper. Og med det spil pigerne havde vist, så var muligheden til stede for en finale, hvis pigerne kunne finde spillet frem igen fra de indledende kampe.

I mellemrunden skulle AaB møde endnu et svensk hold fra Skiljebo og et finsk hold, nemlig Oulu Nice Soccer.

Første kamp var mod det svenske hold, og svenskerne blev kørt over med 7-0, og der skulle dermed gå meget galt for, at finalepladsen ikke skulle komme i hus. Pigerne kunne med uafgjort mod det finske hold sikre sig en plads i finalen, men de vandt kampen 2-0 og var stensikkert videre til finalen. En finale som skulle spilles mod Hammerby. En fortjent finale mellem turneringens 2 bedste hold.

I finalen startede AaB godt og kommer foran 1-0 og har et par halve chancer, men efter ca. 15 minutter sætter Hammerby sig fuldstændig på kampen, og selvom AaB pigerne bider godt fra sig, er de oppe mod et hold, der bare er bedre på dagen end pigerne fra AaB. Hammerby vinder sikkert finalen 5-2.

Efter finalen blev der kåret de bedste spillere i hver kæde. Og her var AaB repræsenteret med den bedste forsvarsspiller i turneringen, nemlig Sofie Skree Qvist.

Alt i alt en super flot og lærerig turnering af pigerne fra AaB, som viste, hvor godt de kan spille, når de rammer deres niveau.