Katrine Pedersen ny træner på VIES

0
4147

Vejle Idrætsefterskole har netop indgået en aftale med assistenttræner for kvindelandsholdet, Katrine Pedersen, der forstærker skolens talentudviklingsteam på fodboldlinjen fra august 2017.

Af Jacob Thychosen, Vejle Idrætsefterskole

Katrines ansættelse betyder, at skolens fodboldelever kan få gavn af hendes lange erfaring på højeste plan inden for fodboldmiljøet. Hun har i mange år været anfører på det danske kvindelandshold og er rekordholder med flest landskampe på kvindelandsholdet. Desuden er Katrine uddannet lærer, så resten af skolens elever kommer under hendes kyndige vejledning ud i det engelske sprog.

Assistenttræner for kvindelandsholdet og træner på VIES

Katrine er hjemvendt til Danmark og har bosat sig i Bredballe efter en længere periode i udlandet. Både som spiller i Australien, England og Norge – og de sidste år også som lærer og træner i Norge. Fra august skal Katrine fungere som fodboldtræner og engelsklærer på Vejle Idrætsefterskole samtidig med hendes ansættelse som assistenttræner for kvindelandsholdet.

Kæmpe forbillede med masser af erfaring

”Katrine er helt klart et scoop for Vejle Idrætsefterskole. Hendes baggrund og erfaringer passer som hånd i handske til de opgaver, der venter hende. Vores skole tiltrækker elever med høje ambitioner inden for deres idræt. Katrine er en kæmpe sportsprofil og så bliver hun et forbillede for vores elever. Vi glæder os meget over, at hun slutter sig til resten af vores dedikerede medarbejderhold”, siger forstander Frank Rasmussen på Vejle Idrætsefterskole.

Katrine Pedersen udtaler selv: ”Efter min aktive karriere som fodboldspiller har jeg lyst til at bruge og videregive af min erfaring og viden om elitefodbold. Jeg er rigtig glad for, at jeg kan kombinere min assistenttrænerrolle på kvindelandsholdet med at være træner på VIES, hvor jeg, som en del af skolens talentudviklingsteam, kan være med til at skabe gode muligheder for unge fodboldspillere, der brænder for fodbolden ligesom mig.”

Læs Katrines lærerprofil på VIES’ hjemmeside.