Oddset ny hovedsponsor for kvindelandsholdet

0
4302

Oddset, der er kendt for fodboldreklamerne ”Der er så meget kvinder ikke forstår”, bliver ny sponsor for …. ja, kvindelandslandsholdet i fodbold. Det fortæller DBU på sin hjemmeside.

DBU har manglet en landsholdssponsor i nogle måneder, men nu er der lavet en aftale med Oddset / Danske Spil frem til VM i Frankrig i 2019.

“For os er der rigtig meget værdi i sponsoratet af kvindelandsholdet. Kvindefodbolden og særligt landsholdet er i en rivende udvikling med mere opmærksomhed både fra medier og fra den danske befolkning, og det vil vi gerne være en del af. I forvejen sponserer vi både det danske herrelandshold og U21-landsholdet”, siger Søren Nielsen, marketingchef hos Danske Licens Spil, til DBU.dk.

Han erkender, at kvindelandsholdet og Oddset-sloganet ”Der er så meget…” ikke ligefrem er skræddersyet til hinanden.

”Nej. ’Der er så meget kvinder ikke forstår’ er Oddsets slogan. Og sådan bliver det ved med at være. Men vi kommer helt sikkert til at bruge skismaet mellem kvindelandsholdet og Oddsets slogan aktivt i vores markedsføring af sponsoratet. Kvindefodbold er helt ærligt ikke det store forretningsområde for Danske Spil, og på trods af, at der heller ikke er så mange, der følger med i kvindefodbold, har vi alligevel valgt at være sponsor. Fordi vi har stor beundring for de kvinder, der spiller topfodbold og dyb respekt for, at de er forbillede for så mange pigespillere,” siger Søren Nielsen til DBU.dk