Seriøse forberedelser giver resultat i U16 Piger Øst

0
1871
BSF U15-1 Piger

Klubnyt | Af web-redaktionen i Ballerup-Skovlunde Fodbold

Mens årgang 01 pigerne fra BSF spiller med i U18 Piger Øst rækken, så repræsenterer BSF pigerne fra årgang 02/03 klubben i U16 Piger Øst og har efter holdets tre første kampe maksimumpoint 9 og en imponerende målscore på 17-1 i den bedste fællesrække for årgang 01 under DBU København/DBU Sjælland/DBU Bornholm.

Forårets resultater:
B 93 – BSF  1-6
Elite Bornholm – BSF 0-6
BSF – Sundby Bk. 5-0

Optakten til forårssæsonen har været med fokus på matching mod de bedste hold fra Jylland, Fyn og Sverige og flere af holdets spillere træner jævnligt med BSF U18 DM Ligaholdet for at få maksimale udfordringer i den daglige træning i forhold til tempo og fysik.  Derudover deltager 8 spillere fra truppen i U15 talenttræningsprogrammet under DBU.

Læs også tidligere artikler: BSF og Aab laver fællestræning og BSF gør en god figur i Sverige

Følg pigefodbold i BSF på de sociale medier
Følg også pigefodbold i BSF på klubbens hjemmeside, Facebook, Instagram eller Twitter