Skæbnekamp venter Fortuna

0
760

Der venter en altafgørende kamp i Hjørring på søndag, når Fortuna tager imod Brøndby. Taber nordjyderne kampen, er de fem point efter Brøndby og guldmedaljerne.

Af Sophie Lysholt

Sidste års guld- og pokalvindere fra Fortuna Hjørring har endnu et skud i bøssen, når Brøndby kommer på besøg. Begge hold kæmper om DM-titlen, men i øjeblikket ligger Brøndby to point foran Fortuna. Taber nordjyderne på søndag, er de dermed fem point efter Brøndby. Skal de alligevel blive nummer et, kræver det altså både en sejr i returopgøret den 17. juni, og at Brøndby yderligere taber en kamp til et af de andre hold. I Fortuna Hjørring er de udmærket klar over, hvor vigtig kampen er.

”Vi ved godt, at det er meget vigtigt for os, at vinde på søndag. Vi er jo ikke så glade, fordi vi både røg ud af Champions League og Pokalturneringen. Derfor skal vi bare gå efter det danske mesterskab,” siger Fortunas anfører, Florentina Olar.

Da nordjyderne røg ud af pokalturneringen, skete det til netop Brøndby. De to hold spillede 1-1 i det første opgør, mens Brøndby vandt 3-0 i det andet. Den kamp har Fortuna lært af.

”De scorede på et straffe og to hjørnespark, så det skal vi være skarpere på. Og så skal vi score på vores chancer. Vi er et godt hold, og vi kan selvfølgelig vinde.”

Både Florentina Olar og Fortuna har spillet mange kampe mod Brøndby, og selvom det er de gulblusede fra Vestegnen, der har teten i øjeblikket, ville anføreren ønske, at der var flere af den slags kampe.

”Det er de her kampe, vi træner for, og jeg ville være meget glad, hvis vi skulle spille sådan nogle kampe hver uge.”

Kampen spilles klokken 13.00 på Bredbånd Nord Arena