Ikast KFUM fodbold søger dygtige pigetrænere!

0
1569

Ikast KFUM fodbold søger dygtige pigetrænere

Af: Ungdomsformand Nikolaj Rytter

Brænder du for pigefodbold? Så læs med her

Kunne tænke dig at være en del af trænerteamet omkring vores kommende u-18 piger vest eller u-14 piger vest, så er det måske dig vi står og mangler.

Hos Ikast KFUM tilbyder vi et godt, trygt og udviklende miljø for både spillere og trænere. Vi vægter pigefodbold højt og rammerne for både trænere og spillere vil være på samme niveau som hos drengehold på lignende niveau. Vi har et tæt samarbejde med ISI idrætsefterskole og sportslinjen på Ikast Nordre Skole, som begge er gode og udviklende skolemiljøer for pigefodbolden.

Du vil som træner få mulighed for at træne piger, der brænder for at spille fodbold og lære nyt. Du vil udvikle dig som træner i et miljø med gode og kompetente samarbejdspartnere. Da vi vægter det meget højt, at den enkelte træner skal have mulighed for at udvikle sig og lære nyt, vil der selvfølgelig være mulighed for træneruddannelse eller supplerende kurser. Det kunne eksempelvis dreje sig om UEFA b1 eller b2 licens.

Har dette vakt din interesse.

Så kontakt ungdomsformand

Nikolaj Rytter

NikolajRytter0@gmail.com eller Nikolaj.r.jensen@skolekom.dk

Tlf.: 20463799