VB-matchvinder: Jeg rystede stadig i bussen på vej hjem

0
892
Marika Skov og vejle boldklub

Vejle var nede med 1-2 efter 80 minutter mod BSF. Efter 82 minutter satte Vejle Marika Skov på banen og 10 minutter senere havde hun scoret to mål og sikret vejlenserne deres første sejr i slutspillet.

Af Sophie Lysholt

Vejle Boldklub var på jagt efter deres første sejr i slutspillet, da de på udebane mødte BSF i den udsatte slutspilskamp i femte spillerunde. Det var da også gæsterne fra Vejle, der bragte sig foran kort før pausen, da Christina Ravn sendte bolden i nettet bag BSF´s Naja Bahrenscheer.

Efter 58 minutter udlignede Dajan Hashemi fra BSF og med ti minutter igen bragte Michelle Madsen hjemmeholdet på 2-1.

Det resulterede i en taktisk ændring fra Vejle-træner Jesper Søgaards side, og han skiftede unge Marika Skov på banen efter 82 minutter. Det skulle vise sig at blive en klog beslutning. Efter 89 minutter udlignede hun nemlig til 2-2, og to minutter senere sagde hun tak for tilliden med sejrsmålet til 3-2. FODBOLD FOR PIGER fangede en glad Marika Skov efter kampen.

”Det var så vildt at se bolden trille ind over stregen. Alle ens holdkammerater kom bare styrtende lige op i hovedet på en. Det var så fedt, at jeg nærmest stadig rystede på vej hjem i bussen.”

Det vanvittige Vejle-comeback betyder, at de rød-hvide nu har opnået deres første målsætning i slutspillet – nemlig at hente minimum én sejr. Og der er en særlig grund til, at det er lykkedes selvom holdet sjældent er favoritter i kampene.

”Med den her sejr beviser vi, at vi kæmper helt vildt godt for hinanden, og at vi bliver ved med at tro på det. Det var også fedt, at det lige var over BSF, fordi det er en af vores tætteste konkurrenter,” siger Marika Skov.

Nu venter KoldingQ i næste kamp, og oven på 0-0 resultatet i første spillerunde er målsætningen helt klar.

”Vi skal presse dem og være til at styre, hvor medaljerne ender. Vi drillede dem sidst, og det vil vi gøre igen,” forklarer den dobbelte VB-målscorer.