Lægården indvier Danmarks måske smukkest beliggende kunstgræsbane!

0
2596

Idrætefterskolen Lægården i Holstebro har endelig indviet deres helt egen kunstgræsbane på området lige ved skolen. Det har været en lang og sej kamp at nå hertil, men nu er den her endelig.

“Med opførelsen af Lægård Park, som vi kalder kunstgræsbanen, har vi endelig fået de forhold, som vore mange fodboldelever har sukket efter gennem mange år. Nu kan eleverne træne under optimale forhold hele året rundt, og med banens smukke beliggenhed, omkranset af å-løb og høje træer, vil der selv på en kold og blæsende dag, være nogenlunde læ dernede, så vi mener bestemt vi har noget at ha det i, når vi siger, den har en smuk beliggenhed” udtaler skolens forstander Ole Dommer, der selv har været involveret i projektet.

Skolens nuværende elever er glade for at de trods alt når at få lov at træne på den nogle gange inden skoleåret er slut, og glæder sig også over at banen ligger lige uden for døren, så de kan bruge den hver gang de har en pause og naturligvis på de gode sommeraftener.

Læs mere om fodboldlinjen på Lægården her: