U18 DM: Team Viborg storsejrede over Skovbakken

0
1161

Det blev til en sejr på hele 6-1 til Team Viborg over Skovbakken i dagens eneste U18 DM opgør. Med kun seks kampe tilbage i turneringen ligger Team Viborg dermed fem point efter rækkens tophold Kolding Q, som har spillet en kamp mere.

Af Andrea Signe Trolle

Søndag kl. 13 stod spillerne fra Team Viborg og Skovbakken klar på banerne ved Liseborgcentret i Viborg til at spille dagens eneste U18 DM kamp. Det blev til en målrig affære, hvor Team Viborg kunne gå fra banen med en sejr på hele 6-1.

Allerede 16 minutter inde i kampen bragte Team Viborgs Nanna Stokvad holdet foran – en scoring som blev forøget til 3-0 inden pausefløjt af Camilla Nielsen og Nanna Stokvad igen. Det var også Team Viborg der kom bedst igennem kampens anden halvdel, hvor Frida Smed, Amalie Aarup og Celine Højgaard kunne score vinderholdets tre sidste mål inden Linea Tideman fra Skovbakken fik reduceret føringen til 6-1.

Med dagens sejr har Team Viborg 42 point i turneringen og derfor er springet op til Kolding Q på førstepladsen kun fem point, men KoldingQ også har spillet en kamp mere. De to hold møder først hinanden i turneringens sidste runde i en kamp, som spilles lørdag den 17. juni kl. 16.

Næste uge står på ekstraordinært mange U18 DM kampe, som både spilles i hverdagene og den kommende weekend. I morgen mandag tager Vildbjerg imod Varde, mens tirsdagens program står på Brøndby – Hillerød og KoldingQ – Team Odense Q.