Fhv. 3F liga spiller skifter til B.93 i 1. division

0
1086
Nikoline Andresen i aktion

Stærk midtbanespiller rykker til B.93

Af B.93 webredaktion

Den 20-årige midtbanespiller, Nikoline Andresen, skifter til B.93´s 1. Divisions kvindehold. Nikoline har tidligere spillet i 3F ligaen for BSF og været på både U17 og U19 landsholdet, men i det sidste halve år har hun huseret på FC Damsøs defensive midtbane.

”Jeg glæder mig til at være en del af B.93´s rejse tilbage til 3F ligaen. Jeg synes, at klubben har et stærkt og ambitiøst elite setup,” siger Nikoline Andresen. ”B.93 spiller offensiv og målsøgende fodbold, og jeg glæder mig til at udvikle mig endnu mere som fodboldspiller.”

Bjarke Møller, der er pigesportschef i B.93, glæder sig til samarbejdet.

”Nikoline er en fremragende fodboldspiller, og hun er en ledertype, der kan være med til at styrke vores midtbane yderligere. Vi har allerede flere teknisk dygtige boldspillere på holdet, så Nikoline passer supergodt ind i vores spilsystem,” siger han.