IF Lyseng U15 Piger Pokalmestre

0
1718
Af IF Lyseng Fodbold (Jesper Hansen).
I en flot og velspillet pokalfinale sikrede U15 Pigerne sig tirsdag aften pokalen via en 4-2 over Kolding B.
Kampen startede som ‘lyn og torden’, og allerede i det 3. minut kommer Lyseng-pigerne foran på straffespark. Minuttet efter udligner Kolding på en omstilling. Men Lyseng-pigerne ville det anderledes, og i det hhv. 8. og 15. minut bringer pigerne sig fortjent foran 3-1, hvilket var stillingen ved pausen efter en halvleg med flot og chanceskabende Lyseng-spil.
Anden halvleg blev lidt en stillingskrig, hvor Kolding var tvunget til at angribe, mens Lyseng-pigerne blot ventede på muligheden for at lukke kampen. Pigerne har flere gode forsøg, men afslutningskvaliteten og en dygtig Kolding-keeper gør, at vi ikke får scoret i den første del af anden halvleg. Til sidst kaster Kolding alt fremad og er da også tæt på i et par situationer. 5 min før tid scorer Lyseng-pigerne til 4-1, mens Kolding får pyntet på resultatet i det næstsidste minut.
Stor ros til alle Lyseng-pigerne  og træner Lars Kirkebæk for en fantastisk indsats i finalen!
På vej til finalen er det blevet til sejre over FC Horsens, Rosendal og FC Salling.
Lysengs U15 piger spiller allerede igen på søndag mod Skovbakken i U15 Vest, hvor pigerne pt. ligger på først pladsen.
Billederne er Henrik Bjerregrav (www.bjerregrav.dk)