John Walsh færdig som sportschef i BSF

0
1458

John Walsh er færdig som sportschef i Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF). I en kortfattet besked på klubbens hjemmeside, meddeler bestyrelsen, at den mangeårige BSF-leder er stoppet:

“BSFs bestyrelse informerer hermed om, at John Walsh ikke længere er sportschef for kvindeafdelingen og/eller KvindeElite afdelingen i BSF. Bestyrelsen ser for nuværende ikke grund til at komme nærmere ind på årsagerne til dette,” skriver klubben.

John Walsh opgave overtages midlertidigt af formand Simon Knudstrup. Det vil som minimum ske ”frem til at alt er på plads til den kommende sæson,” som det hedder.

John Walsh, der i en årrække har været medlem af bestyrelsen i Kvindedivisionsforeningen, får rosende ord med ud af døren:

”På vegne af klubben vil vi gerne takke John Walsh for et mangeårigt og stort stykke arbejde for BSF, ikke mindst for KvindeElite, som John Walsh i kraft af bl.a. sin rolle som sportschef har haft en stor betydning og gjort en forskel for.”

BSF har sagt farvel til flere markante personer de seneste uger. For en måned siden blev 3F-cheftræner John Froman fyret, og i sidste uge skiftede U16-træner Anders Wang og den tidligere kommercielle leder i kvindeafdelingen Lars Møller sammen til B93, hvor de skal være en del af trænerteamet i U18 DM-truppen.