Skovbakken og Kolding i direkte bronzeduel

0
1380

Nu er tiden kommet til, at bronzemedaljerne kan fordeles i den danske 3F-liga, når Skovbakken og KoldingQ tørner sammen i en direkte medaljeduel. FODBOLD FOR PIGER har talt med de to anførere om kampen.

Af Sophie Lysholt

Det har hele tiden ligget i luften, at bronzemedaljerne enten skal ende om halsen på KoldingQ eller Skovbakken, og nu kan det hele blive afgjort, når de to hold mødes i morgen i et brag af en kamp. KoldingQ har matchbolden, og de kan med en sejr fejre tredjepladsen og medaljerne, fordi de både er to point foran Skovbakken og har en kamp mere at spille. Bliver det derimod Skovbakken, der napper de tre point, kan århusianerne stadig nå drømmen om metallet, hvis de henter en sejr over Vejle til sidst og Kolding ikke får flere point i år.

Sidst de to hold mødtes, var det Skovbakken der tog hjem med en 3-1 sejr, men de plejer at spille tætte og nervepirrende kampe mod hinanden. FODBOLD FOR PIGER har talt med Lotte Troelsgaard og Stine Ballisager, der er henholdsvis anfører for Kolding- og Skovbakken-mandskabet.

Hvordan har i forberedt jer til kampen i morgen?

Lotte Troelsgaard: ”Vi har trænet hårdt, så vi er klar til tempoet i kampen, og så haft fokus på at træne vores eget spil. Vi har haft humør på til træningerne, og folk glæder sig.”

Stine Ballisager: ”Vi har haft fokus på vores pres og på at være spilstyrende. Kolding har en tendens til at få nogle irriterende mål, så vi skal virkelig være kyniske i vores eget felt.”

Hvad tager i med fra sidste gang i mødte hinanden?

Lotte Troelsgaard: ”Vi skal være mere rolige i vores eget spil, og så skal vi blive ved med at klø på ligesom vi gjorde mod Fortuna i sidste weekend.”

Stine Ballisager: ”Vi tager med fra sidst, at vi bare spillede en rigtig god kamp. Vi ramte hinanden i fødderne, vi var effektive og vi var kyniske.”

Er der spænding og nervøsitet i truppen om til kampen? 

Lotte Troelsgaard: “Der er altid nogle unge spillere, hvor nerverne sidder lidt længere ude på trøjen end ved os andre mere erfarne, men det er så der vi hjælper dem til at sige, at de skal spille det, de er vant til og at det er en helt almindelig kamp som alle andre. Vi skal bare klø på, være klar på start og være klar på deres omstillinger.”

Stine Ballisager: “Vi er ikke nervøse, men vi glæder os, og vi er spændte. Det er altid sjovt at spille de her kampe, og vi plejer at spille godt mod Kolding, så det skal nok lykkes.”

Hvad vil det betyde at vinde i morgen?

Lotte Troelsgaard: ”Det vil være den bedste følelse. Vi har haft en hård sæsonstart, men vi er kommet bedre med, og det vil betyde alt med den bronzemedalje.”

Stine Ballisager: ”Det vil betyde så meget at vinde i morgen, for så har vi stadig mulighed for at nå målet om bronze. Der vil ikke være noget værre end at se KoldingQ vinde bronze på vores hjemmebane i morgen.”

Kampen spilles klokken 13.00 ved Vejlby/Risskov centret.