Trænerne har stemt: Katrine Veje er årets profil

0
1390
Katrine Veje i aktion i søndagens kamp. Foto: Rainer Fussgänger

FODBOLD FOR PIGER har spurgt alle trænerne i 3F-ligaen om deres bud på årets profil. Der er stor enighed om, at Katrine Veje har været årets mest fremtrædende profil i den danske liga.  

 Af Sophie Lysholt

Trænerne i 3F-ligaen har givet deres bud på den ideelle startopstilling og på en spiller, der har gjort sig særligt bemærket i sæsonen 2016/2017. Et af de navne, der går igen hos stort set alle trænere er Katrine Veje fra Brøndby. Hun bliver af trænerne beskrevet med ord som ”3F-ligaens suverænt bedste spiller”, ”dominerende” og ”fysisk og teknisk overlegen”.

25-årige Katrine Veje har spillet i Brøndby siden 2014 og på hendes position som wing-back har hun været en af holdets bærende offensive kræfter. Med hendes hurtighed og præcise indlæg har hun været en af de afgørende spillere i Brøndbys opspil.

Og ikke nok med, at hun lige har krydret karrieren ved at vinde “the double”, så underskrev hun også for blot et par dage siden en toårig kontrakt med den franske storklub Montpellier, og derfor er kåringen som årets profil en kæmpe gave at få med videre.

”Jeg er utrolig stolt og beæret over at blive årets profil. Det er virkelig et dejligt skulderklap at få med videre, når jeg stopper i Brøndby.”

Veje er dog også ydmyg omkring de rosende ord fra landets 3F-ligatrænere.

”Det er da nogle meget fornemme ord at få med, men jeg er ikke for god til at være 3F-ligaen. Slet ikke. Men jeg synes også selv,  at jeg har udviklet mig positivt i den her sæson, især fordi jeg har sådan et godt hold bag mig, der sørger for at sætte mig godt op.”