Skovbakken kan selv afgøre bronzemedaljerne

0
730

Guld- og sølvmedaljerne er på plads i 3F-ligaen, men bronzemedaljerne har endnu ikke fundet en ejermand. Med en sejr over Vejle kan Skovbakken nuppe tredjepladsen og de eftertragtede medaljer.  

Af Sophie Lysholt

Skovbakken har haft en fin sæson med tre sejre, en uafgjort og flotte præstationer mod topholdene. Nu er holdet i den situation, at de helt selv kan afgøre, om de skal vinde bronzemedaljerne eller ej, det kræver bare en sejr over Vejle på hjemmebane. Skovbakken-anfører Stine Pedersen er glad for, at holdet selv kan afgøre det.

”Det er så fedt, at det hele ligger i vores hænder, og vi ved godt, hvordan vi skal spille for at slå Vejle, så det handler om, om vi kan ligge nervøsiteten væk og så bare spille det gode fodbold,” forklarer hun.

Sidste gang de to hold tørnede sammen endte opgøret målløst, men Skovbakken har taget ved lære fra den kamp.

”Sidste gang gik vi med på deres præmisser og begyndte at spille lange bolde. Hvis vi skal slå dem på lørdag, så skal vi spille hurtigt langs græsset, og så skal vi undgå at komme i for mange fysiske nærkampe,” siger anføreren.

Ud over det taktiske på banen, handler det også rigtig meget om at håndtere nerverne forud for så vigtig en kamp.

”Vi skal passe på med ikke at blive alt for nervøse, så vi ikke kan spille, men jeg håber og tror, at det kan vendes til vores fordel, fordi vi er så ivrige efter den sejr.”

I den anden kamp møder Kolding og BSF hinanden, og vinder KoldingQ den kamp, mens Skovbakken smider point, ja så ender medaljerne hos de blåblusede på Mosevej i stedet for.

”Vi er nødt til bare at fokusere på vores egen kamp og bare nyde, at det er os, det afhænger af.”

Selv om det kun er et enkelt point der forud for sidste runde skiller KoldingQ og Skovbakken, så har Århus-holdet vundet begge opgør mod rivalerne med henholdsvis 3-1 og 2-1. De resultater siger alt om, hvor medaljerne skal ende, mener anføreren.

”Vi er et bedre hold end Kolding. Vi har slået dem to gange i år, så jeg synes klart, at det er os, der fortjener medaljerne.”

Skovbakken-Vejle d. 17-06 klokken 15.00 

BSF-KoldingQ d. 17-06 klokken 15.00 

Brøndby-Fortuna d. 17-06 klokken 15.00 

Stillingen forud for sidste spillerunde i 3F-ligaen