15 årige Mathilde Carstens var med U16 landsholdet i Finland

0
1352

AaB´s Mathilde Carstens var en del af U16-landsholdstruppen til Nordic Cup i Finland

Af AaB web/presseafdeling

KLUBNYT AaB´s Mathilde Carstens, som blot er fra årgang 2002, var udtaget til at tage med u-16 landsholdet, til Nordic cup i Finland.

Turneringen bestod af 8 hold. Hvor Danmark skulle prøve kræfter med nationer som Tyskland, Norge og Holland.

Mathilde var udtaget til turneringen efter en række stærke præstationer i AaB trøjen. Hun har været i startopstillingen for u-18 DM holdet adskillige gange, samtidig med at hun er en stor profil for klubbens u-16 hold. Mathilde er en teknisk stærk spiller, som hovedsageligt spiller på venstrekanten. Mathilde er et produkt på hårdt arbejde, og har gennemgået en kolossal udvikling det sidste år. AaB er meget stolte over, at Mathilde har sin dagligdag på AaB´s anlæg, siger AaB’s cheftræner for u-16 Vest Mads Kjær.

Mathilde leverede gode præstationer til Nordic Cup. Det blev til 3 indhop fra bænken og 1 startplads. Dette er en flot præstation, taget i betragtning at alle hovedsageligt er en årgang ældre end Mathilde.

AaB er stolte over at have et af de største talenter i årgang 2002 i klubben.