KoldingQ opruster over sommeren

0
997

Det går ikke stille for sig i KoldingQ-lejren. Klubben har indtil videre brugt sommerferien på at rekruttere nye kræfter til klubben, mens det også er blevet til en vigtig kontraktforlængelse med landsholdsmålmand Stina Lykke.

Af Andrea Signe Trolle

De er ikke gået helt på sommerferie i KoldingQ. Over de seneste par uger har klubben gennemført flere forskellige tiltag, som skal sikre dem endnu stærkere hold efter sommerferien. Først og fremmest så er der blevet forlænget med A-landsholdskeeper Stina Lykke, som hen over sommeren repræsenterer Danmark til EM slutrunden:

”Det er med stor glæde, at vi nu kan offentliggøre, at Stina Lykke også i næste sæson spiller i KoldingQ-trøjen. Stina er en utrolig vigtig spiller for os, og det er dejligt, at den brik nu også falder på plads for KoldingQ”, fortæller formand i KoldingQ Niels Sterndorff om kontraktforlængelsen til KoldingQs hjemmeside.

Forlængelsen med Stina Lykke er til gengæld langt fra det eneste tiltag, som klubben har gennemført over sommeren. KoldingQ er nemlig i gang med en større oprustning, hvor antallet af pigehold skal udvides hen mod næste sæson. For eksempel oprettes endnu et U16-hold, mens der også vil blive oprettet et U18-liga1 hold. Det skyldes blandt andet, at der er kommet en del piger til klubben efter U18 DM-holdet vandt guld i sidste sæson.

Ny kommerciel direktør og kommunikationschef

KoldingQ har også udvidet på andre fronter, hvor der er blevet ansat en ny kommerciel direktør og en ny kommunikationschef. Den nyansatte kommunikationschef er Signe Boysen, der til daglig spiller på klubbens 3F-liga hold og begynder på journalistikstudiet i Odense efter sommerferien. Den nye kommercielle direktør bliver John Øhøj, som tidligere har været administrerende direktør og ejer af Systemtransport A/S, og ifølge Niels Sterndorff, så er ansættelsen en stor gevinst for klubben:

”Det er med glæde og en vis portion stolthed, at vi kan tiltrække så stærk en kapacitet som John til KoldingQ. Vi har gennem længere tid søgt efter den rette og stærke kapacitet til dette job, og det har vi fundet i John. Alle der kender til eliteidræt ved, at det koster mange penge at drive en maskine som vores, men det der rigtigt koster penge er at udvikle den og sørge for at lave de trinvise investeringer, der skal til for at kunne sikre, at virksomheden udvikler sig stærkt sammen med sit produkt”, fortæller Niels Sterndorff til KoldingQs hjemmeside.