Ida Toft Kristensen skifter til Odense Q

0
2517

Den tidligere ungdomslandsholdsspiller Ida Toft Kristensen, som de sidste par år har spillet fodbold i Fortuna Svendborg og Tåsinge forenede Boldklubber, forlader de sydfynske fodboldbaner til fordel for landets bedste kvinderække, 3F Ligaen.

19-årige Ida Toft Kristensen, der oprindeligt er fra Varde, har takket ja til en aftale med Odense Q. Ida Toft Kristensen skifter dermed Tåsinge forenede Boldklubber og Albaniserien ud med fodbold på øverste hylde.

”Overordnet set glæder jeg mig til at blive en del af et elitemiljø, hvor det er fodbolden, der er i fokus. Så må tiden vise, hvor langt det rækker,” siger hun om sit skifte i en pressemeddelelse, hvor hun svarer på, hvad hun bringer til OdenseQ:

”Min aggressivitet og troen på bolde, som mange andre opgiver, og selvfølgelig afslutninger og mål. Jeg vil vise noget fight og vilje oppe foran, hvor jeg kan udfordre og bidrage med farlige løb i ryggen på forsvarerne. Og så er jeg engageret i min træning og det sociale”.

Odense Q-træner Jakob Pavar er begejstret for tilgangen:

”Jeg synes, det er en fremragende tilgang. Ida viste os en masse ved den ene træning, som hun har været med til, både med hensyn til indstilling og evner. Så jeg er rigtig glad for, at hun har valgt at spille hos os,” siger han.

Ida Toft Kristensen flyttede for et par siden til Svendborg for at tage en gymnasieuddannelse. Da hun var Varde-spiller, var hun en af klubbens største talenter i den daværende U17 DM-trup. Hun har to U16-landskampe på cv’et.

Ida Toft Kristensen (th.) i aktion for Tåsinge mod en af hendes nye holdkammerater i Odense Q, Helena Vigen. Foto: Iver Tidemand