To unge talenter fra Hjørring vil på landsholdet

0
2411

Når DBU U15 Jylland, årgang 2003, mødes første gang i august er hele to fodboldklassepiger fra Muldbjergskolen fortsat med i talent truppen. Det er Anna Brøcher Madsen og Signe Timmermann Clausen fra 7F på Muldbjergskolen.

Pigerne træner tre gange om ugen med morgentræning i fodboldklassen, hvor der blandt andet er sørget for at de opmatches med drengetræning om fredagen og derudover har de haft individuel træning med Fortunas 3F assistent træner Carrie Kveton.

Pigerne spiller begge to fodbold i Fortuna Hjørring, hvor de er blevet udfordret på klubbens U16 V hold med en fast ugentlig opmachende træning samt kampe for U16V holdet. De to har siden august 2016 været med til samlinger cirka hver anden uge i DBU region Nordjylland, hvor de var omkring 100 fodboldpiger til den første samling og blot 17 til de seneste. Nu har de to Hjørring piger så spillet sig gennem det sidste nåleøje, hvor DBU samler pige-spillere fra tre regioner i Jylland til en trup på 27 spillere.

Ligeledes samles Fyn og Sjælland og pigerne er nu blandt de ca. 50 bedste i landet i deres årgang.

Anna Brøcher Madsen og Signe Timmermann Clausen.