VIES-piger vandt U18 DM-rækken

0
1599

Fem af Vejle Idrætsefterskoles dygtige fodboldpiger har haft et vildt år, hvor det både er blevet til DM for efterskoler og i U18 DM-rækken med deres klubhold KoldingQ.

Vejle Idrætsefterskole har i år haft et rigtig godt pigehold, som blandt andet vandt DM for efterskoler. På holdet har blandt andet været fem KoldingQ-piger, som i forrige weekend sluttede en fantastisk sæson ved at blive danske mestre, da de vandt sæsonens sidste kamp på udebane mod konkurrenterne fra Viborg.

I den afsluttede finalekamp var tre VIES-elever med fra start. Det drejede sig om Vilde Lene (Lene Christensen), Nikoline Hoé og Juliane Foss Gade. I løbet af sæsonen har Maria Mylius Bruun og Sofie Meyer ligeledes spiller kampe for det dygtige Kolding-hold.
Man må sige, at de fem piger har haft lidt af et skoleår, da de har vundet alt, hvad de har rørt ved. Både at vinde DM for efterskoler og klubhold er der vist ikke ret mange, der opnår på samme skoleår.

På Vejle Idrætsefterskole har fodboldpigerne gode muligheder for at passe deres træningspas i deres klubber derhjemme, og det har for de fem Kolding-piger betydet, at de næsten hver torsdag hele skoleåret har valgt at være hjemme at træne i klubben.

Med de gode resultater for VIES- og Koldingpigerne i baghovedet, kunne man godt forestille sig der i fremtiden også vil være dygtige fodboldpiger fra Koldingegnen, der tænker, at Vejle Idrætsefterskole er det rigtige sted for dem at udvikle deres talent i løbet af et skoleår.

Fra august vil landskampsrekordholder og assistenttræner for landsholdet Katrine S. Pedersen være ny pigetræner på Vejle Idrætsefterskole.

Fra Vejle Idrætsefterskole skal der lyde et stort tillykke til de fem VIES-piger og resten af KoldingQ med DM-titlen!

Foto: Jesper Bisgaard, KoldingQ.

Læs mere om Vejle Idrætsefterskoles tilbud for dygtige fodboldpiger på skolenes hjemmeside vies.dk