Guld til fodboldpigerne fra Lyngs Idrætsefterskole til DGI Landsstævnet

0
1490

Med guld til Drenge 1 og Piger 1 i efterskolernes fodboldturnering til og guld til Pige 1 i efterskolernes beachhåndbold turnering til DGI Landsstævnet har det været et fantastisk stævne for de stærke elever fra Lyngs

Af Simon James Pettitt, Lyngs Idrætsefterskole

Udover turneringerne i fodbold og beachhåndbold deltog alle eleverne også i det 6700 mand store efterskolehold og leverede tre imponerende opvisninger på Aalborg Stadion. I alt så knap 40.000 de tre shows. Hele ugen har budt på store oplevelser for eleverne fra Lyngs Idrætsefterskole, sammen med mange andre efterskoleelever. Det har været et brag af en afslutning på et skoleår proppet med unikke oplevelser.

Elevernes præstationer i fodbold og håndbold bliver ekstra seje af, at de tre hold ikke tabte en eneste kamp på deres vej til guldet. Keld Østergaard, afdelingsleder for idræt på skolen har svært ved at få armene ned over elevernes indsats:

“Hele Landsstævnet er præcis hvad Lyngs Idrætsefterskole står for. Hygge, samvær og store oplevelser kombineret med seriøs og ambitiøs sportsudøvelse.”

Eleverne er nu taget hjem på en meget velfortjent ferie, men Keld Østergaard sender en entusiastisk hilsen og tak med dem hjem:

“Vi er så stolte over vores elevers indsats alle vegne. De har knoklet og leveret imponerende sportsresultater og tre fantastiske opvisninger og hele vejen igennem har de vist et stærkt sammenhold og givet den hele armen.”

Lyngs Idrætsefterskole går nu på sommerferie men starter op med et fuldt hold til august.