Over 7000 har købt billet til Danmark-Holland

0
1390

Fredag den 15. september spiller Danmark revanchekamp mod Holland, som slog Danmark med 4-2 i EM-finalen den 6. august.

Kampen spilles på CASA Arena i Horsens, og selv om det er en testkamp, hvor der kun er æren på spil, så er der mange, der vil se kampen live på stadion. DBU.dk skriver, at der foreløbig er solgt 7.189 billetter, så der kun er ca. 2000 billetter tilbage. Billetterne er fordelt på ca. 4.500 voksenbilletter og 2.500 børnebilletter.

”Opmærksomheden på kvindelandsholdet er steget hele vejen igennem kvalifikationen til EM. Flere tilskuere på stadion og større tilslutning på de sociale medier. Under EM blev antallet af følgere på kvindelandsholdets sociale medieprofiler mangedoblet, og danskernes interesse i kvindelandsholdet har været eksplosiv og over al forventning. Heldigvis vil danskerne have mere af kvinderne – også efter EM – og det ser vi nu på billetsalget til kampen mod Holland. Det er en fantastisk følelse, at danskerne bakker op om kvindelandsholdet, der får den opmærksomhed, som de i særdeleshed har fortjent efter deres fantastiske præstationer både i kvalifikationen og ved EM-slutrunden,” siger Katja Moesgaard, kommerciel direktør i DBU.