Agnete Nielsen: Fedt at score i sin debut

0
1861

Det var ikke mange boldberøringer, Agnete Nielsen skulle bruge, så havde hun scoret i sin debutkamp for Fortuna Hjørring, som mandag aften vandt 0-5 ude over Varde i sæsonens første kamp i 3F Ligaen.

Agnete Nielsen, der er skiftet fra BSF til Fortuna Hjørring i løbet af sommeren, blev skiftet ind og scorede til både 0-3 og 0-5. Forinden havde Tamires de Britto og Florentina Olar gjort det til 0-1 og 0-2 i første halvleg, og målet til 0-4, som Signe Bruun scorede, var Agnete Nielsen også involveret i. Hun sørgede nemlig for assisten.

”Det var rigtig fedt at få debut. Jeg var lidt nervøs, da jeg skulle ind men det gik hurtigt over, da alle mine holdkammerater hjalp mig, så jeg fik en god start. Og så var det bare så rart at få sådan en drømmestart, at jeg lagde bolden i målet efter 1 minut. Jeg tror det var første gang jeg rørte bolden,” siger Agnete Nielsen til FODBOLD FOR PIGER.

”Det var rigtig stort at score hele to mål i min debut kamp. Jeg håber der kommer flere de næste par kampe,” tilføjer hun.

Cheftræner Brian Sørensen roser debutanten overfor Nordjyske.dk:

”Det var dejligt at se Agnete Nielsens debut. Hun bliver virkelig spændende. På sine tre første boldberøringer lavede hun et mål og en assist,” siger Fortuna-træneren.

236 tilskuere var mødt frem til kampen i Varde.