BSF-målmand udtaget til U23-landsholdet

0
1831

22-årige Amanda Brunholdt, som til daglig vogter målet på 3F-holdet i BSF, er blevet udtaget til U23-holdets næste samling. Samlingen finder sted fra den 8. til den 10. september og indeholder blandt andet en venskabskamp mod Finland.  

Af Andrea Signe Trolle

Siden Amanda Brunholdt valgte at skifte til BSF i sommerpausen, er det gået stærkt for den 22-årige målmand. Det er først og fremmest blevet til spilletid i den bedste danske række og nu kan hun glæde sig over at være blandt de udvalgte, som skal med til U23-landsholdets samling fra den 8-10 september, hvor den blandt andet står på en venskabskamp mod Finland – og udtagelsen er den unge målmand meget stolt af:

Jeg er enormt glad og stolt over at være udtaget. Det er et kæmpe skulderklap,” lød det fra en glad Amanda Brunholt efter udtagelsen. Efter en kort periode i BSF, havde hun ikke forventet at være i spil til U23 landsholdets samling. Tanken om at blive udtaget havde faktisk ikke strejfet mig, da jeg kun har spillet 3 kampe i 3F Ligaen og generelt ikke har spillet så meget de seneste par år inden skiftet til BSF. Jeg var derfor meget overrasket da Søren ringede til mig, men det gjorde kun glæden endnu større,” fortæller Amanda.

Ifølge Amanda, så skyldes udtagelsen især, at hun nu er kommet op at spille med på højeste niveau i Danmark. Det har betydet, at landstræner Søren Randa-Boldt har fået øjnene op for hendes kvaliteter:

”Jeg tror, at det har været afgørende, at jeg har stået nogle gode kampe på 3F Liga niveau her i opstarten. Selvom jeg er ny i BSF, så har jeg fra dag ét været i stand til at kommunikere og etablere et godt samarbejde med mit forsvar på trods af vi kun har spillet sammen i meget kort tid,” siger Amanda.

Vil gøre sit bedste  

Amanda tager med til samlingen i næste uge med den klare intention, at hun skal vise hvad hun kan uden at blive alt for nervøs. Men hun har troen på, at hun kan være med blandt de bedste under 23:

“Jeg har en forventning om, at jeg viser hvad jeg kan. Det er mit mål at komme til samlingen og være klar fra start, men også rolig og uden at være for nervøs. Jeg har ikke før været med på U23-landsholdet, så jeg ser frem til oplevelsen, som jeg er sikker på også vil udvikle mig og give mig endnu mere blod på tanden,” siger Amanda.

Amanda er desuden ikke den eneste af BSF’s 3F-spillere, som skal med til samlingen. Angriber Amalie Thestrup og Tanya Armgrimsen er nemlig også udtaget til landsholdssamlingen.